Bestuur Wagenings Nut

Norbert Jeronimus

Bestuurslid sinds juni 2016 en verantwoordelijk voor Publiciteit en PR. Norbert is ondernemer en algemeen directeur van communicatiebureau Jenx op de campus van de Wageningen University & Research. In zijn vrije tijd is Norbert fervent wielrenner, mountainbiker en schaatser.

 


Eric Vis

Eric is al heel lang Wageninger. Met overtuiging. Als middelbare scholier, als student, als promovendus en nu als docent scheikunde en verzuimcoördinator op het Pantarijn in Wageningen. Naast schoolwerkzaamheden is zijn bestuurswerk bij musicalvereniging Sempre Sereno al meer dan 10 jaar een inspirerende en uitdagende hobby. Ook het minder intensieve, maar minstens zo leuke bestuur bij het Wagenings Nut is al vele jaren een leuke bezigheid. Daarnaast houden vrouw, kinderen, zaalvoetbal  en vrienden hem doorgaans van de straat.


Jan Paul Favier

Bestuurslid sinds juni 2017. Jan Paul is mede directeur zijn eigen recruitment bureau in de Chemie en Life Sciences dat gevestigd is op Campus in Wageningen. Hij is voor zijn studie Moleculaire Wetenschappen in Wageningen gaan wonen en woont daar nog steeds met veel plezier. Hij hockeyt graag en wandelt met veel plezier in de mooie omgeving die Wageningen biedt.

 


Michael van den Born

Verschil kan worden gemaakt door op het juiste moment een zetje te geven. Met die gedachte kwam Michael in 2015 bij het Wagenings Nut. Eerst als secretaris en later als secretaris-voorzitter. Na te zijn afgestudeerd als moleculair wetenschapper en gewerkt te hebben als parttime scheikundedocent werkt Michael nu als onderzoeker bij een chemieconcern. In de inmiddels toch best wel schaarse vrije uurtjes soldeert Michael zo nu en dan een nieuwe gimmick in elkaar of verkent hij steden waar hij het liefst op twee wielen naartoe rijdt.