Bestuur Wagenings Nut

 

Eric Vis

Eric is al heel lang Wageninger. Met overtuiging. Als middelbare scholier, als student, als promovendus en nu als docent scheikunde en verzuimcoördinator op het Pantarijn in Wageningen. Naast schoolwerkzaamheden is zijn bestuurswerk bij musicalvereniging Sempre Sereno al meer dan 10 jaar een inspirerende en uitdagende hobby. Ook het minder intensieve, maar minstens zo leuke bestuur bij het Wagenings Nut is al vele jaren een leuke bezigheid. Daarnaast houden vrouw, kinderen, zaalvoetbal  en vrienden hem doorgaans van de straat.


Jan Paul Favier

Bestuurslid sinds juni 2017. Jan Paul is mede directeur zijn eigen recruitment bureau in de Chemie en Life Sciences dat gevestigd is op Campus in Wageningen. Hij is voor zijn studie Moleculaire Wetenschappen in Wageningen gaan wonen en woont daar nog steeds met veel plezier. Hij hockeyt graag en wandelt met veel plezier in de mooie omgeving die Wageningen biedt.

 


Norbert Jeronimus

Bestuurslid sinds juni 2016 en verantwoordelijk voor Publiciteit en PR. Norbert is ondernemer en algemeen directeur van communicatiebureau Jenx op de campus van de Wageningen University & Research. In zijn vrije tijd is Norbert fervent wielrenner, mountainbiker en schaatser.

 

 


Diane Dresselhuis

Sinds 2021 bestuurslid van 't Nut met speciale aandacht voor initiatieven voor de Wageningse jeugd. Diane is werkzaam als leidinggevende binnen R&D van een groot levensmiddelenconcern. Al jaren heeft Diane met veel plezier gewoond en gewerkt op verschillende plekken in Wageningen. In haar vrije tijd houdt Diane zich bezig met wandelen, tuinieren, volleyballen en boot-campen.

 


Marjon Oostrom

Sinds juli 2021 bestuurslid en secretaris van Wagenings Nut. Na haar studie in Wageningen, gevolgd door vier mooie jaren in Costa Rica, woont Marjon sinds 1996 weer in Wageningen. Marjon werkt voor de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en heeft diverse vrijwilligerswerkzaamheden verricht voor de Wageningse werkgroep van Amnesty International en voor WZ&PC De Rijn. Haar vrije tijd besteedt Marjon graag aan gezin, dansen, zwemmen, wandelen en in het Heerenstraattheater.

 


Riet Hilhorst

Riet Hilhorst woont sinds 50 jaar in Wageningen, afgewisseld met perioden in het buitenland. Na ruim 15 jaar als docent Biochemie bij de WUR gewerkt te hebben heeft ze tot haar pensioen bij een klein bedrijf in de medische sector gewerkt. Binnen (bio)chemisch Nederland heeft ze diverse bestuursfuncties vervuld. Nu vult ze haar tijd met activiteiten met familie en vrienden, vrijwilligerswerk en hobby’s zoals lezen, golf en Japans leren.